Ζιντάν: «Μετανιώνω που δεν έβγαλα νωρίτερα τον Κριστιάνο»

Ζιντάν: «Μετανιώνω που δεν έβγαλα νωρίτερα τον Κριστιάνο»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Μετανιώνω που δεν έβγαλα νωρίτερα τον Κριστιάνο»

bet365

Το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον δεξιό μηρό, έκανε τον Ζινεντίν Ζιντάν να τονίσει πως έχουν υπάρξει φορές, όπου έχει μετανιώσει που δεν έχει δώσει ανάσες στον Πορτογάλο...

Ο «CR7» προσπάθησε να σκοράρει με ανάποδο «ψαλίδι» στη νίκη (3-0) της Ρεάλ επί της Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με αποτέλεσμα να αισθανθεί ένα τσίμπημα στον μυ του δεξιού του ποδιού.

Φυσικά και προκλήθηκε αμέσως έντονη ανησυχία για την κατάστασή του, με τον Ζινεντίν Ζιντάν εκείνη τη στιγμή να σκέφτεται πως ίσως έπρεπε να του δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσει και να πάρει ανάσες ώστε να μην προκύψουν προβλήματα τραυματισμών που έχουν να κάνουν με κόπωση.

«Είναι ποδοσφαιριστής που πάντοτε θέλει να παίζει και να αποδίδει στο 100%, όμως σαν προπονητής πρέπει να σκέφτεσαι ότι πρέπει να τον διαχειρίζεσαι και να τον κρατάς πίσω όταν υπάρχει το περιθώριο αυτό και δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη να τον έχεις στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι ότι έχω μετανιώσει ορισμένες φορές που δεν τον έχω αντικαταστήσει, αλλά προς το παρόν ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι επιπόλαιος...» είπε ο Γάλλος κόουτς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα