Sold out το Σίτι – Ρεάλ, «τσουχτερά» τα εισιτήρια της ρεβάνς

Gazzetta team
Sold out το Σίτι – Ρεάλ, «τσουχτερά» τα εισιτήρια της ρεβάνς

bet365

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν καν προλάβουν να τεθούν σε ελεύθερη κυκλοφορία προς όλους τους οπαδούς! Πανάκριβα τα εισιτήρια της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Οι οπαδοί των «πολιτών» έσπευσαν να εξασφαλίσουν μια θέση για να βρεθούν στο «Etihad» στις 26 του μηνός για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη «βασίλισσα».

Παρά το τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων στην ιστοσελίδα της Σίτι, όταν διορθώθηκε, τα εισιτήρια έκαναν... φτερά και έχουν μείνει ελάχιστα της κατηγορίας hospitality.

Οι 53.039 θέσεις του «Etihad» θα γεμίσουν, ενδεχομένως όμως στον επαναληπτικό να μη σημειωθεί κάτι αντίστοιχο, κυρίως για τις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά οι Μαδριλένοι, περνώντας στον τελικό του UEFA Champions League; Στο 1.55 προσφέρει η Vistabet αυτό το ενδεχόμενο.

Για να βρεθεί κάποιος οπαδός της Σίτι στην έδρα της Ρεάλ και να παρακολουθήσει από κοντά τον επαναληπτικό, θα πρέπει να διαθέσει είτε 80 ευρώ, είτε 110 ευρώ, αφού είναι οι μοναδικές τιμές για τα εισιτήρια!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα