Σοσό - Μαρσέιγ 0-1

Gazzetta team
Σοσό - Μαρσέιγ 0-1

bet365

Οι Μασσαλοί κόπιασαν, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο «Ογκούστ Μπονάλ» απέναντι στη Σοσό και να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Οι Φωκαείς, υπό τις οδηγίες του Φρανκ Πασσί, του βοηθού του Μίτσελ, που τον διαδέχεται μέχρι το τέλος της χρονιάς, μπήκαν νωθρά στην αναμέτρηση και είδαν τους γηπεδούχους να απειλούν από νωρίς. Στο 10’ το ωραίο σουτ Μαρτίν κατέληξε σε κόρνερ, ενώ 22’ ο ίδιος παίκτης σούταρε ψηλά άουτ έξω απ’ την περιοχή.

Στο 30’ ο Εκαμπί δεν πρόλαβε στη μικρή περιοχή να τοποθετηθεί σωστά και πιέστηκε απ’ τον Ρολάντο και τον Ρεκίκ, με το πλασέ να είναι αδύναμο για να μπλοκάρει ο Μανταντά.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε δίχως τέρματα, με τη Σοσό να έχει την κυριαρχία, δίχως να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις. Αντίθετα, η Μαρσέιγ δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα, ούτε να περάσει το κέντρο μέχρι το 40’.

Επόμενος σταθμός... Ναντ! Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.60 τη νίκη της Μαρσέιγ κόντρα στους «κίτρινους».

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήρθε «τούμπα». Μόλις στο 48’ η μπάλα έφτασε αριστερά στον πολύ δραστήριο Τοβίν, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζιμπό και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Μαρσέιγ.

Μετά το γκολ η Μαρσέιγ μπόρεσε να πάρει χώρο στο γήπεδο και να γίνει πιο δραστήρια επιθετικά. Στο 63’ το φάουλ του σκόρερ Τοβίν σταμάτησε στο τείχος των παικτών της Σοσό, που προσπαθούσε να συνέλθει και να αντεπιτεθεί δίχως αποτέλεσμα.

Ο Αλμπέρτ Καρτιέ άλλαξε σχεδόν όλη τη μεσοεπιθετική του γραμμή, περνώντας στον αγώνα αρχικά τους Λοκβά και Μπερενγκέρ και στη συνέχεια τον Κάσερες, δίχως όμως να καταφέρει να αλλάξει πολλά, αφού οι Μασσαλοί είχαν πάρει τα ηνία.

Στο 90’ συνέβη η πιο εντυπωσιακή φάση του παιχνιδιού. Ο «δαίμονας» Τοβίν έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπαραντά έπιασε κεφαλιά εξ επαφής, με τον Βερνέρ να αποκρούει ενστικτωδώς. Στην επαναφορά ο Τοβίν επιχείρησε περίτεχνο ψιλοκρεμαστό, με τον Ονγκουέν να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Φωκαείς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου θα βρουν την Παρί Σεν Ζερμέν, στην προσπάθεια τους να περισώσουν ό,τι μπορούν από μια καταστροφική σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Σοσό: Βερνέρ, Φουχς, Ονγκουέν, Φοσουριέ, Ζιμπό, Ραμάρ, Μαρτίν (62’), Εκαμπί, Ταρντιό, Σαό (61’), Σισέ (75’) - Λοκβά (61’), Μπερενγκέρ (62’), Κάσερες (75’)

Μαρσέιγ: Μανταντά, Μανκίλο, Ρεκίκ (61’), Ρολάντο, Μεντί, Ντιαμπί, Ενκουντού (46’), Ρομάο, Τοβίν, Φλέτσερ (76’), Μπατσουαγί - Σαρ (46’), Μπαραντά (61’), Καμπεγιά (76’)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα