Σιμόες: «Θέμα της διοίκησης ο Πογιέτ»

Σιμόες: «Θέμα της διοίκησης ο Πογιέτ»

Gazzetta team
Σιμόες: «Θέμα της διοίκησης ο Πογιέτ»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες δε θέλησε να σχολιάσει την απομάκρυνση του Πογιέτ από τον πάγκο της ΑΕΚ τονίζοντας πως αυτό είναι θέμα της διοίκησης, ενώ αναφέρθηκε στην επανέναρξη του Κυπέλλου και στο ματς.

Δε θέλησε να πει κάτι για την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες στις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV. Ο Πορτογάλος τόνισε πως αυτό είναι θέμα της διοίκησης και μίλησε για το ματς, την επανέναρξη του Κυπέλλου και τη συνέχεια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς και την απομάκρυνση Πογιέτ: «Σκοπός μας ήταν να σκοράρουμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Στο θέμα προπονητή είναι θέμα της διοίκησης, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά».

Για την επανέναρξη του Κυπέλλου: «Είναι κρίμα να παίζουμε στην έδρα μας και να μην έχουμε κόσμο γιατί μας δίνει μια έξτρα ώθηση. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και συνεχίζουμε».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να αντέξει τους δυο στόχους του Κυπέλλου και των πλέι οφ: «Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Η δική μας δουλειά είναι να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα