Λουτσέσκου και του χρόνου στην Ξάνθη

Λουτσέσκου και του χρόνου στην Ξάνθη

bet365

Πανόπουλος και Λουτσέσκου τα βρήκαν σε όλα και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Με μια λιτή ανακοίνωση η Ξάνθη ανακοίνωσε τον προπονητή για την επόμενη σεζόν. Κι αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Προπονητής της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου», η ανακοίνωση των 13 λέξεων. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Από την Τρίτη το gazzetta,gr σας είχε προαναγγείλει πως οι πιθανότητες ήταν υπέρ του Ρουμάνου παρά το κλίμα που υπήρχε για τον τεχνικό της ακριτικής ομάδας. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε άμεσα και μέσα στην εβδομάδα. Ο Λουτσέσκου είχε συνάντηση με τον Πανόπουλο, τα βρήκαν σε όλα και θα μείνει για τρίτη σερί σεζόν στην Ξάνθη.

Αυτό, μάλιστα, είναι ακόμα ένας... προάγγελος μεγάλων αλλαγών που έρχονται στον Ακριτικό σύλλογο. Ένας από τους βασικούς όρους που έθεσε ο Λουτσέσκου για να μείνει στην ομάδα, ήταν η ενίσχυση του ρόστερ, ότι, δηλαδή, δεν έγινε φέτος. Τουλάχιστον, όχι με επιτυχία. Δεδομένα, οι κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη δε βοήθησαν, με εξαίρεση τους Νιέτο, Τσέναμο και τον Γούτα που επέστρεψε και έδωσε βοήθειες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, λοιπόν, δέχτηκε να παραμείνει και να κλείσει τα αυτιά του στις... σειρήνες, με την προοπτική ότι μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ θα «χτίσουν» κάτι καλό, μία ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει πολλά περισσότερα, από ότι φέτος. Όπως έχουμε αναφέρει, άλλωστε και στο παρελθόν, τα συμβόλαια που λήγουν είναι αρκετά και έτσι, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές, κάτι που θα αρχίσει να... τρέχει άμεσα, μετά την τακτοποίηση του θέματος του προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα