Εβανζελίστα: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Εβανζελίστα: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
Εβανζελίστα: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Λούκας Εβανζελίστα δήλωσε χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι»!

Ήρθε ως δανεικός από την Ουντινέζε, είναι από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που δείχνει καλά στοιχεία αν και μέχρι στιγμής του λείπει η διάρκεια και θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό! Ο Λούκας Εβανζελίστα, περί ου ο λόγος, δήλωσε χαρούμενος στην Ελλάδα και ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.

«Οι πρώτοι μήνες της παρουσίας μου στον Παναθηναϊκό ήταν πάρα πολύ σημαντικοί. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσαρμόστηκα στην ομάδα και είναι μεγάλη η χαρά μου για την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό. Επίσης είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην πανέμορφη πόλη της Αθήνας και θα ήμουν χαρούμενος αν παρέμενα στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου μέσου σε συνέντευξη στην NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα