Τελειώνουν με ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις στη Βέροια

Τελειώνουν με ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνουν με ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις στη Βέροια

bet365

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (25/4) θα έχουμε αποφάσεις στη Βέροια, όσον αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν και το ποιοι εξ' αυτών θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν.

Στη Βέροια, ήδη, έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και, αφού ξεμπέρδεψαν νωρίς με την αδειοδότηση, έχουν εστιάσει στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν. Εξ' αυτών ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φέρεται να έχει θώσει θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη, αν και από την ΠΑΕ δεν προκύπτουν ονόματα.

Όμως, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Παρασκευή (22/4) ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (25/4). Αυτό διότι αυτή τη στιγμή απουσιάζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης. Με την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό της «βασίλισσας του Βορρά», ώστε να ληφθούν αποφάσεις μέχρι τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και να τελειώσει το θέμα των ανανεώσεων και των αποδεσμεύσεων.

Έτσι, στη Βέροια θα έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να ασχοληθούν μόνο με τις μεταγραφές ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, από τη στιγμή που υπάρχει και συμφωνία με τον Ελευθερόπουλο για να μείνει, και να φτιάξουν το ρόστερ που θέλουν για να πετύχουν το κάτι παραπάνω την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η 14η θέση της φετινής ήταν κάτω από τις απαιτήσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, όπως θα γίνεται μέχρι τα μισά Μαΐου, με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει οριστεί ακόμη, με τους Μαραγκό (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Μαλόν (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Μεληκιώτη (ενοχλήσεις στη μέση) να μένουν εκτός και τον Αμπντούν να συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα