«Παζάρι» για τον Καραγκούνη!

Gazzetta team
«Παζάρι» για τον Καραγκούνη!

bet365

Η ατυχία χτύπησε... δις την πόρτα στον 24χρονο εξτρέμ, αλλά πλέον είναι καλά και εξετάζει προτάσεις από Τσβόλε, Τβέντε και ακόμη δύο ολλανδικούς συλλόγους!
Διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις το άτυπο βραβείο του πιο άτυχου Ελληνα ποδοσφαιριστή των τελευταίων χρόνων. Και όχι άδικα, καθώς αν και μόλις 24 ετών, ο Θανάσης Καραγκούνης έχει υποστεί δύο φορές ρήξη πρόσθιου χιαστού. Παρόλα αυτά, ο εξτρέμ της Τσβόλε φαίνεται ότι συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για σημαντικούς συλλόγους, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Οπως προκύπτει από την Ολλανδία, στον Καραγκούνη έχει ήδη προταθεί ανανέωση-επέκταση συμβολαίου από τη νυν ομάδα του, ωστόσο η παραμονή του στην Τσβόλε μόνο σίγουρη δεν είναι. Και αυτό διότι ακόμη τρεις σύλλογοι από την πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος έχουν ήδη κινηθεί να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες φέρεται να είναι η Τβέντε, η οποία ελπίζει ότι με τις κινήσεις που έκανε θα αποφύγει την εξοντωτική τιμωρία που της επέβαλαν οι ποδοσφαιρικοί φορείς της Ολλανδίας, για τη συνεργασία της με την επενδυτική εταιρεία «Doyen», κατά παράβαση των κανονισμών του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Οσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην διεθνής με όλες τις "μικρές" Εθνικές ακραίος επιθετικός; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ήδη σε θέση να πάρει παιχνίδια και προπονείται κανονικά, ωστόσο, υπάρχει η άποψη ότι δεν πρέπει να βιαστεί και πως θα είναι προτιμότερο για τον ίδιο και την κατάσταση του γονάτου του να ξεκινήσει προετοιμασία το καλοκαίρι (είτε με την Τσβόλε, είτε με τη νέα του ομάδα), ώστε να είναι ακόμη πιο έτοιμος.
 

Τελευταία Νέα