Νεϊμάρ σε Μπαραγάν: «Σκάσε! Παίρνω 10 φορές καλύτερα λεφτά από σένα»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ σε Μπαραγάν: «Σκάσε! Παίρνω 10 φορές καλύτερα λεφτά από σένα»

bet365

Το... κίνητρο που είχε ο Μπαραγάν και ο σκληρός τρόπος με τον οποίο μάρκαρε σε κάθε ευκαιρία τον Νεϊμάρ στην πρόσφατη νίκη (2-1) της Βαλένθια επί της Μπαρτσελόνα, του δόθηκε από το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, όταν οι Καταλανοί είχαν φτάσει στο εξωπραγματικό 7-0.

Εκείνο το ματς, στις αρχές Φεβρουαρίου, ήταν τότε για το Κύπελλο Ισπανίας και οι «μπλαουγκράνα» δεν είχαν δείξει κανένα έλεος στις «νυχτερίδες» του Γκάρι Νέβιλ.

Ο Νεϊμάρ είχε βρεθεί σε εξαιρετική βραδιά και με το σκορ στο 3-0, ο Μπαραγάν τον πλησίασε και του είπε ευγενικά, με γνώμονα τη συναδελφικότητα και τίποτα παραπάνω, πως θα έπρεπε να τους σεβαστούν και να μη συνεχίσουν να παίζουν με τέτοιο στυλ που υποδήλωνε ποδοσφαιρική ασέβεια.

Τότε, σύμφωνα με το «SuperDeporte», ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα, του απάντησε: «Σκάσε... Παίρνω και δέκα φορές περισσότερα χρήματα από εσένα»!

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρεάλ - Βιγιαρεάλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ο Μπαραγάν είχε τρομερό κίνητρο και δικαίως τον μάρκαρε δυνατά και πανηγύρισε έξαλλα το «διπλό» στο «Καμπ Νου».

Και το γεγονός πως εκνεύρισε τόσο τον Νεϊμάρ εκείνος του έριξε χαστούκι βλέποντάς τον να γιορτάζει το αποτέλεσμα, βγάζει μεγάλο νικητή τον άσο της Βαλένθια...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα