Συζητήσεις με Κριστιάνο για νέο συμβόλαιο!

Συζητήσεις με Κριστιάνο για νέο συμβόλαιο!

Κώστας Ζάλιαρης
Συζητήσεις με Κριστιάνο για νέο συμβόλαιο!

bet365

Όχι μόνο φαίνεται πως τελικά δεν θα φύγει, αλλά ενδεχομένως και ν' αποσυρθεί έπειτα από χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συζητήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη «βασίλισσα» για νέο συμβόλαιο!

Η «Confidencial είναι αυτή που φέρνει στο φως τις επαφές του Πορτογάλου σούπερ σταρ των «μερένχες» για την πιθανή υπογραφή νέου συμφωνητικού, το οποίο θα τον δεσμεύει για την παραμονή του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέχρι και το 2020!

Σενάρια που κυκλοφορούσαν όλο τον προηγούμενο καιρό έδειχναν πως το φετινό καλοκαίρι το πιθανότερο ενδεχόμενο θα ήταν να χωρίσουν πλέον οι δρόμοι των δύο πλευρών έπειτα από εφτά χρόνια συνεργασίας, προκειμένου να μπορέσει να εξοικονομήσει και η Ρεάλ όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει μπει στα 31 του χρόνια.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Ρεάλ - Βιγιαρεάλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Η «Confidencial», λοιπόν, αναφέρει πως όχι μόνο δεν συζητείται το θέμα του «διαζυγίου», αλλά ενδεχομένως και να συνεχίσουν μαζί το δρόμο τους Κριστιάνο και Ρεάλ, μέχρι το 2020!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα