Ολυμπιακός: Η κορυφαία τριπλέτα στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ολυμπιακός: Η κορυφαία τριπλέτα στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ολυμπιακός: Η κορυφαία τριπλέτα στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Φορτούνης, Ιντέγε και Ντουρμάζ έσπασαν ένα ακόμα ρεκόρ για τον Ολυμπιακό.   

Το θέμα που ανέδειξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Κι όμως, το κατάφεραν κι αυτό! Έσπασαν ένα ακόμα ρεκόρ! Για την τριάδα Φορτούνης-Ιντέγε-Ντουρμάζ ο λόγος, που κατάφερε να γίνει η ΚΟΡΥΦΑΙΑ επιθετική τριπλέτα του Ολυμπιακού στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης». Το καταπληκτικό γκολ του Ιντέγεστο 84' του αγώνα-φιέστα με την Καλλονή ήταν το... κερασάκι στη φετινή στατιστική «τούρτα» του Θρύλου στη Super League. Ήταν το γκολ χάρη στο οποίο σφραγίστηκε πως οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές χαράσσουν με έντονα γράμματα τα ονόματά τους στη φετινή, αλλά και τη γενικότερη ιστορία του Ολυμπιακού.

Τί το εκπληκτικό έχουν καταφέρει οι τρεις τους; Έχουν συμμετοχή (σ.σ.: είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ) στα 57 γκολ της ομάδας. Ο Φορτούνης με 18 γκολ και 12 ασίστ, ο Ιντέγε με 10 γκολ και 6 ασίστ και ο Ντουρμάζ με 7 γκολ και 4 ασίστ. 

Ξεπέρασαν, λοιπόν, μια άλλη σπουδαία, την κορυφαία μέχρι την Κυριακή, τριπλέτα του Θρύλου τα χρόνια του νέου «Γ. Καραϊσκάκης». Μέχρι και πριν από το ματς με τηνΚαλλονή, κορυφαία τριπλέτα ήταν εκείνη της σεζόν 2006/07 που απαρτίζονταν από τους Ριβάλντο, Καστίγιο και Τζόρτζεβιτς. Και οι τρεις μαζί είχαν 36 γκολ και 20 ασίστ, δηλαδή συμμετοχή σε 56 γκολ της ομάδας. Πλέον, οι τρεις τους έμειναν 2οι αφού οι Φορτούνης, Ιντέγε και Ντουρμάζ έφτασαν, δημιουργικά, στον αριθμό 57. 

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι το φετινό επίτευγμα των τριών παικτών, αρκεί να θυμηθεί την αντίστοιχη περυσινή κορυφαία τριπλέτα της ομάδας. Οι Μήτρογλου, Ντομίνγκεζ καιΦορτούνης είχαν άθροισμα 38 γκολ και 12 ασίστ, συμμετοχή δηλαδή σε 50 γκολ της ομάδας. Όμως, εκείνο ήταν πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών και όχι 30 όπως το φετινό».

Best of internet