Θέλει τον...δικό του, Πέριτσα, ο Στραματσόνι

Gazzetta team
Θέλει τον...δικό του, Πέριτσα, ο Στραματσόνι

bet365

Τον Στίπε Πέριτσα, τον οποίο ο ίδιος πήρε στην Ουντινέζε τον Ιανουάριο του 2015, θέλει να πάρει στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με το «Goal», ο Κροάτης επιθετικός που αγωνίζεται στο «Φρίουλι» τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, αναμένεται να επιστραφεί στους «μπλε» του Λονδίνου, από τη στιγμή που η ιταλική ομάδα δεν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του (4 εκατ.ευρώ).

Ο Στραματσόνι, βάσει του εν λόγω δημοσιεύματος, έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με τους Πρωταθλητές του 2015 στην Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι φαίνεται να μην υπολογίζουν τον 21χρονο φορ και να σκέφτονται θετικά τον δανεισμό του γι' ακόμα μια σεζόν.

Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή με τους «μπλε» λήγει το 2018 και ο Στραματσόνι ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτησή του, τον Ιανουάριο του 2015.

Φέτος, ο Πέριτσα έχει 12 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας, αφού αποτελεί τρίτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης του συλλόγου από το Ούντινε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα