«Η φωτογραφία του… αιώνα»! (vid)

«Η φωτογραφία του… αιώνα»! (vid)

«Η φωτογραφία του… αιώνα»! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Κούδας, μετά από πολλά χρόνια, συναντήθηκε με τον άνθρωπο, που αποτύπωσε σε φιλμ την ιστορική ντρίμπλα πάνω στον Άνθιμο Καψή.

Η συνάντηση με τον φωτορεπόρτερ, Μιχάλη Παππού, ξύπνησε αναμνήσεις για μια φωτογραφία, που συμπλήρωσε 43 χρόνια «ζωής», τραβηγμένη στον προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0, στις 18 Απριλίου 1973. Την ιστορία της μπορείτε να τη διαβάσετε και στο gazzetta.gr.

«Η φωτογραφία είναι του… αιώνα», είπε ο Γιώργος Κούδας μόλις είδε μπροστά του, τον δημιουργό της καλύτερης (αποτυπωμένης) στιγμής στη μεγάλη καριέρα του με τον ΠΑΟΚ. «Ευχαριστώ τον Ανθιμο Καψή και τον Γιώργο Κούδα για την ασίστ που μου έκαναν», απάντησε ο Μιχάλης Παππούς.

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, η γεμάτη Τούμπα ήταν για όλους μας το οξυγόνο, το ντοπάρισμα κι αυτός, που με την δύναμή του, μας έδινε το δικαίωμα να εξάπτουμε τη φαντασία μας και να προσφέρουμε τέτοιες στιγμές», τόνισε ο Κούδας και επιχείρησε να περιγράψει τη φάση με τον Άνθιμο Καψή:

«Στο βίντεο του μυαλού μου, θυμόμουν ότι κάνει έχει γίνει, αλλά δεν περίμενα αυτή την τόσο ακριβής αποτύπωση της στιγμής που έγινε το φάουλ. Όταν είδα τις φωτογραφίες συγκλονίστηκα και αυτή η φωτογραφία με κράτησε συντροφιά στην ποδοσφαιρική ζωή μου».

Δείτε το βίντεο με την συνάντηση του Γιώργου Κούδα και άλλων παικτών της χρυσής εποχής του ΠΑΟΚ, όπως ο Κούλης Αποστολίδης και ο Χρήστος Τερζανίδης, με τον φωτορεπόρτερ Μιχάλη Παππού και ακούστε να ξετυλίγει τις αναμνήσεις του, στον συνάδερφο Απόστολο Αβδελά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα