90 χρόνια ΠΑΟΚ – 90 στιγμές ΠΑΟΚ (pics)

90 χρόνια ΠΑΟΚ – 90 στιγμές ΠΑΟΚ (pics)

90 χρόνια ΠΑΟΚ – 90 στιγμές ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Η interactive προσέγγιση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα 90 χρόνια του συλλόγου είναι ένα νέο site, που δημιουργήθηκε με τις ενενήντα κορυφαίες στιγμές της ομάδας.

Το νέο site (www.paok90.gr) βγήκε στον «αέρα» σήμερα το πρωί, αρκετές από τις εικόνες και τις στιγμές θα συντροφεύσουν και την σημερινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι 90 στιγμές του ΠΑΟΚ ξεκινούν από την ιδρυτική συνέλευση της 30ης Μαρτίου 1926 και καταλήγει στο φετινό ενδέκατο πρωτάθλημα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές, εικόνες από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μπάσκετ, οι τίτλοι όλων των υπολοίπων ομάδων, πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν αυτά τα 90 χρόνια.

Υπάρχουν οι «10 Top Στιγμές», όπως χαρακτηρίζονται σε μια ξεχωριστή ενότητα, που περιλαμβάνει τη γέννηση του ΠΑΟΚ, το γήπεδο της Τούμπας, το πρώτο κύπελλο, τα δύο πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού κυπέλλου στο μπάσκετ και το δεύτερο πρωτάθλημά της, το μοιραίο συμβάν στα Τέμπη, τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου του συλλόγου, το Έπος της Κωνσταντινούπολης και το νταμπλ στο βόλεϊ.

Παράλληλα υπάρχει και μια ξεχωριστή ενότητα, αυτή των ευχών (wishes.paok90.gr) όπου φίλοι της ομάδας εύχονται για τα γενέθλια του συλλόγου.

«Για να περιγράψει κανείς τις σημειολογικές, αλλά και αγωνιστικές στιγμές που διαμόρφωσαν την ιστορία του συλλόγου χρειάζεται πολύς χρόνος. Εμείς «επενδύσαμε» αυτό τον χρόνο για να προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε σε ένα σημείο τις 90 σημαντικότερες στιγμές του ΠΑΟΚ. Μέσα από ντοκουμέντα και διηγήσεις της εποχής, φωτογραφίες και βίντεο», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα