Νάπολι - Μπολόνια 6-0

Gazzetta team
Νάπολι - Μπολόνια 6-0

bet365

Ο Μέρτενς έκανε χατ-τρικ, ο Γκαμπιαντίνι έβαλε δύο γκολ και η Νάπολι χωρίς τον Ιγουαΐν διέλυσε 6-0 την Μπολόνια στο San Paolo.

Υστερα από δύο σερί ήττες οι Vesuviani είδαν τις ελπίδες τους για το Scudetto να χάνονται, όμως δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν εκδίκηση από τους Ροσομπλού για την ήττα στον πρώτο γύρο (3-2). Με τον Γκονσάλο Ιγουαΐν να εκτίει τιμωρία, Μέρτενς και Γκαμπιαντίνι ήταν βασικοί και διέλυσαν την ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Στο 10' ο Ιταλός έφυγε μετά την μπαλιά του Μέτρενς και τίναξε τα δίχτυα του Μιράντε για το 1-0 ενώ ο αριστερόπόδαρος άσος έβαλε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων πριν το ημίχρονο, όταν στο 35' μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Κέβιν Κονστάντ στον Χοσέ Καγιεχόν (2-0). Για πρώτη φορά σε 143 ματς στην Serie A ο Γκαμπιαντίνι έβαλε δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος την παράσταση έδωσε ο άνθρωπος που έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ.

Στο 58' ο Μέρτενς έκανε καταπληκτική ντρίμπλα αποφεύγοντας δύο αμυντικούς και με το σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μιράντε για το 3-0 και η Νάπολι πέτυχε ακόμα τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80' ο Βέλγος εξτρέμ πέτυχε το δεύτερο γκολ του ύστερα από συνδυασμό με τον Ελ-Καντούρι (4-0) και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 88' με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Νταβίδ Λόπεθ τελειώνοντας τη φάση έπειτα από βαθιά μπαλιά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα