Σκέφτονται ομαδική κατάθεση για το συμβάν στο Περιστέρι

Δημήτρης Τομαράς
Σκέφτονται ομαδική κατάθεση για το συμβάν στο Περιστέρι

bet365

Η υπόθεση της επίθεσης στο Περιστέρι αναμένεται να φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα ενώ υπάρχουν σκέψεις για ομαδική κατάθεση όλων των διαιτητών που ήταν εκεί.
Η επίθεση στο ΚΥΒΕ Περιστερίου εν μέσω σεμιναρίου διαιτησίας αποτελεί ένα από τα σοβαρά θέματα της αθλητικής επικαιρότητας από χθες. Μάλιστα ως νεότερη πληροφορία αυτό που έχει προκύψει είναι όλοι οι ρέφερι που ήταν εκεί να δώσουν μία ομαδική κατάθεση στην αστυνομία. Επιπλέον και η αστυνομία και ο εισαγγελέας μπορούν να καλέσουν τους διαιτητές αλλά και την ΕΠΟ για να ξεκαθαριστεί επακριβώς το τι έχει συμβεί και να βρεθούν οι δράστες. Επίσης εκείνο που διαρρέεται είναι πως από το τμήμα της αθλητικής βίας της αστυνομίας ο φάκελος της υπόθεσης θα πάει στον εισαγγελέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα