Σαββίδης: Αν δεν γίνουν πράξη δεν αλλάζει στάση

Σαββίδης: Αν δεν γίνουν πράξη δεν αλλάζει στάση

Απόστολος Παγώνης
Σαββίδης: Αν δεν γίνουν πράξη δεν αλλάζει στάση

bet365

Ο Σαββίδης δεν προτίθεται να αλλάξει στάση με αφορμή τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιμένει πως όλα όσα έχουν ανακοινωθεί προφορικά για την κάθαρση πρέπει να γίνουν πράξη.

Ο Ιβάν Σαββίδης για την ώρα επιμένει στην αρχική του τοποθέτηση με αφορμή τον επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δέχεται εισηγήσεις διαφόρων ειδών, όμως καμία δεν ασπάζεται. Επιμένει στην αρχική του τοποθέτηση πως αν δεν γίνουν πράξη τα όσα έχουν προφορικά ανακοινωθεί για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο τότε δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος να κινδυνεύσει με αφαίρεση -3 βαθμών, όχι όμως από την διαδικασία των play off, αλλά από το επόμενο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα