Οι Κύπριοι επαναφέρουν Κετσπάγια για ΑΕΚ!

Οι Κύπριοι επαναφέρουν Κετσπάγια για ΑΕΚ!

Οι Κύπριοι επαναφέρουν Κετσπάγια για ΑΕΚ!

Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από ΑΕΚ και Πογιέτ ξεκίνησε η... προπονητολογία! Οι Κύπριοι στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ξανά το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Συγκεκριμένα ο "Φιλελεύθερος" τονίζει πως δεν αποκλείεται, μάλιστα, το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια θα φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ουρουγουανού προπονητή. Μάλιστα τονίζεται πως ο Γεωργιανός απασχόλησε την "Ένωση" και την περίοδο που ήταν προπονητής της ο Τραϊανός Δέλλας.
 
Οι ίδιες πηγές μιλούν για δύο κρούσεις από πλευράς ΑΕΚ. Ο Κετσπάγια φαίνεται να είναι αφοσιωμένος στον ΑΠΟΕΛ και ασφαλώς, αυτό που τον ενδιαφέρει επί της παρούσης εννοείται ότι είναι η κατάκτηση του νταμπλ με τους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας. Αύριο Τετάρτη, μάλιστα, η ομάδα του δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ωστόσο η προοπτική του να δουλέψει σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ σίγουρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από το νησί της Αφροδίτης. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που τα κυπριακά ΜΜΕ γράφουν για την πιθανότητα συνεργασίας του Κετσπάγια με τον δικέφαλο της Αθήνας. Ως γνωστόν στο παρελθόν ο Κετσπάγια έχει περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Best of internet