Tέλος ο Πογιέτ!

Tέλος ο Πογιέτ!

Γιώργος Τσακίρης
Tέλος ο Πογιέτ!

bet365

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, αφού όπως αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο Ουρουγουανός φεύγει πριν το ματς με τον Ατρόμητο!

Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου που βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ συναντήθηκαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και μιλάει με τον Γκουστάβο Πογιέτ παρουσία του τεχνικού διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ γνωστοποίησε στον Γκουστάβο Πογιέτ την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να τερματιστεί άμεσα η συνεργασία τους και έτσι ο Ουρουγουανός δεν θα καθίσει στον πάγκο απέναντι στους Περιστεριώτες!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θέλει να κάνει απόψε η Ενωση. Σε απόδοση 1.69 αυτό το ενδεχόμενο στηv Casino Rio Bet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα