Από Τετάρτη σχεδιασμός στη Βέροια

Από Τετάρτη σχεδιασμός στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από Τετάρτη σχεδιασμός στη Βέροια

bet365

Από την Τετάρτη (20/4) θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της Βέροιας για τη νέα σεζόν, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει άμεσα τη λίστα του με τους παίκτες που υπολογίζονται.

Στη Βέροια είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που αναμένεται να γίνει από την Τετάρτη (20/4). Για την εν λόγω ημέρα έχει προγραμματιστεί και η επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» έμεινε στην Αθήνα, μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, και ίσως να εκμεταλλεύτηκε και τον ελεύθερο χρόνο για να ολοκληρώσει τη λίστα του για τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται, κυρίως όσων λήγουν τα συμβόλαια.

Άλλωστε αυτή περιμένουν στην ομάδα της Ημαθίας, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με παίκτες για τις ανανεώσεις, με τον Έλληνα προπονητή να φέρεται πως έχει δώσει θετική εισήγηση για τους Μαλόν, Άρτσε και Σιόντη.

Παράλληλα, συνεχίζεται το «τσεκάρισμα» για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τη στιγμή που ανεπίσημα οι μεταγραφές έχουν αρχίσει για τη Βέροια, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Μαυριά και μένουν οι υπογραφές και η ανακοίνωση του 19χρονου μεσοεπιθετικού για να είναι και με τη... βούλα παίκτης της «βασίλισσας».

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στη Βέροια φρόντισαν να... καθαρίσουν σε πρώτη φάση το θέμα της αδειοδότησης, ώστε να μην έχουν αυτό το... αγκάθι, όπως ισχύει για κάποιες ομάδες, και να εστιάσουν στη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα