Ζωντανά σε όλο τον κόσμο η γιορτή των 90 χρόνων

Ζωντανά σε όλο τον κόσμο η γιορτή των 90 χρόνων

Gazzetta team
Ζωντανά σε όλο τον κόσμο η γιορτή των 90 χρόνων

bet365

Η εκδήλωση για τα 90χρόνια θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο ιντερνετικά μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η μέρα είναι ξεχωριστή. Γενεθλίων. Μια μέρα ορόσημο που σηματοδοτεί την έναρξη του εορτασμού για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ με την πρώτη, επίσημη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης που θα ντυθεί στα χρώματα του συλλόγου.

Μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από το paokfc.gr και το PAOK TV, διότι μια αίθουσα, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μπορεί να χωρέσει το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα.Η γιορτή είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00 και θα είναι στην οθόνη του υπολογιστή σας μέσω live streaming, όπου κι αν βρίσκεστε προκειμένου να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Η εκδήλωση θα είναι χωρισμένη σε τρεις θεματικές ενότητες: MΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, που διατήρησε τη φλόγα ζωντανή πριν από 90 χρόνια μέχρι και σήμερα. (παρελθόν) ΜΙΑ ΦΩΝΗ, που ενώνει όλους τους φιλάθλους και δίνει ζωή σε κάθε στιγμή του ΠΑΟΚ. (παρόν)ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, που θα συνοδεύει και όλες τις εκφάνσεις του μέλλοντος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα