Πίντο Ντα Κόστα: «Ο Μάρκο αξίζει για μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία»

Δημήτρης Τομαράς
Πίντο Ντα Κόστα: «Ο Μάρκο αξίζει για μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία»

bet365

Ο πρόεδρος της Πόρτο συνεχίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί να... αποθεώνει τον Μάρκο Σίλβα για τις ικανότητές του και για την πορεία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Πίντο Ντα Κόστα που μίλησε σε media της Πορτογαλίας για τον Ερνάνι καθώς και για τον Μάρκο Σίλβα. Ανάμεσα στα άλλα ο ισχυρός άνδρας των «Δράκων» έδειξε ξανά το πόσο πολύ εκτιμά τον Ίβηρα τεχνικό. Κάτι που το έχει εκδηλώσει δημόσια και παλαιότερα.

«Ο Μάρκο αξίζει για μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία. Ακόμα και με τα προβλήματα που είχε στην Σπόρτινγκ και ενώ πήρε το Κύπελλο πίστευα πως θα έμενε εκεί. Θεωρούσα πως θα συνέχιζε το έργο του εκεί», σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της Πόρτο, που αρκετές φορές στο παρελθόν έχει πει τα καλύτερα για τον Σίλβα. Παράλληλα στους Πορτογάλους ο Ντα Κόστα έλεγε πως έχει μείνει ευχαριστημένος από τον Ζοσέ Πεσέϊρο.

Επίσης τόνισε πως ο Ερνάνι έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά στο Λιμάνι. Ως γνωστόν πάντως ο ίδιος ο κόουτς έχει ξεκαθαρίσει πως θα μείνει στον Ολυμπιακό, έχοντας πιάσει... δουλειά τόσο για την συνέχεια του Κυπέλλου όσο και για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

 

Τελευταία Νέα