Επιστολή Πογιέτ σε Μελισσανίδη!

Επιστολή Πογιέτ σε Μελισσανίδη!

Γιώργος Τσακίρης
Επιστολή Πογιέτ σε Μελισσανίδη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γκουστάβο Πογιέτ ενημέρωσε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ για την απόφασή του να αποχωρήσει. Άμεσα οι εξελίξεις στην Ένωση!

Όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο gazzetta.gr, ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε οριστικά να μην συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ενημέρωσε σχετικά με επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε στην Αγγελική Αρκάδη και από εκείνη έφτασε φυσικά στο μεγάλο αφεντικό, τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε αυτή, ευχαριστεί τους ανθρώπους της Ένωσης για τη μέχρι στιγμής συνεργασία που είχαν και ενημερώνει πως αποφάσισε να αποχωρήσει, θέλοντας να πληροφορήσει νωρίς προκειμένου η ομάδα να κάνει τον προγραμματισμό της.

Η λογική λέει ότι ο Πογιέτ θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με τον Ατρόμητο (χωρίς να αποκλείεται να μην... καταφέρει κιόλας να είναι αύριο στον πάγκο), αλλά η απόφαση είναι δείχνει να είναι ειλημμένη στη διοίκηση της Ένωσης.

Ο Ουρουγουανός όλα δείχνουν, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, ότι δεν θα συνεχίσει στα πλέι οφ και στη συνέχεια του Κυπέλλου αφού στη διοίκηση της Ένωσης είναι δικαιολογημένα... έξαλλοι μαζί του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα