Μετά τον Ντιγκινί, ο Ίγκορ στον Πανθρακικό

Μετά τον Ντιγκινί, ο Ίγκορ στον Πανθρακικό

Μετά τον Ντιγκινί, ο Ίγκορ φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου από τον Πανθρακικό. Αλλάζει το ρόστερ, στην αναμονή για την άδεια.

Μετά τον Ντιγκινί, ο Ίγκορ στον Πανθρακικό

Ο Νικολά Ντιγκινί δε θα συνεχίσει στον Πανθρακικό, αφού φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο, ενώ φαίνεται πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ίγκορ. Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στο τελευταίο ματς της σεζόν έμεινε εκτός αποστολής. Κάτι που δείχνει ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους ακρίτες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σταματήσει και το ποδόσφαιρο όντας σε ηλικία 36 ετών. Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr ότι αυτό θα κρινόταν από τα αποτελέσματα, τα οποία τη φετινή σεζόν δεν ήταν και τόσο καλά γι' αυτόν.

Πάντως, όπως και να έχει το... πράγμα, είναι βέβαιο ότι το ρόστερ θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό λόγω του υποβιβασμού, που σημαίνει πως αρκετά από τα συμβόλαια που λήγουν (δεν είναι και λίγα) δε θα ανανεωθούν.

Βέβαια, στον σύλλογο της Κομοτηνής θα ασχοληθούν με αυτά, αφού μάθουν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων, όπου άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης, με την εκδίκαση της υπόθεσης να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (20/4).

Best of internet