Καταγγελίες για σεξιστικά σχόλια σε βάρος του Τσελίνο!

Καταγγελίες για σεξιστικά σχόλια σε βάρος του Τσελίνο!

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του για τον Μουρίνιο, ο ιδιοκτήτης της Λίντς, Mάσιμο Τσελίνο, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, καθώς η FA ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα έπειτα από καταγγελίες σε βάρος του για σεξιστικά σχόλια.

Καταγγελίες για σεξιστικά σχόλια σε βάρος του Τσελίνο!

Σε δικαστικές περιπέτειες έχει  μπλέξει ο πρόεδρος της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, καθώς η FA ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του, έπειτα από καταγγελίες της επικεφαλής κοινωνικής πρόνοιας των ακαδημιών του συλλόγου, Λούσι Γουόρντ, για σεξιστικά σχόλια.

Η Λούσι Γουόρντ απολύθηκε έπειτα από 11 χρόνια παρουσίας στο Elland Road, ωστόσο με βάση τις καταγγελίες τις προτού χάσει τη δουλεία της είχε δεχθεί σεξιστικά σχόλια από τον Τσελίνο, ο οποίος αναφερόμενος στην ίδια είχε αναρωτηθεί για ποιο λόγο οι γυναίκες επιθυμούν αν ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι με την κουζίνα τους.

Αναζητά ακόμα ένα τρίποντο που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της Bundesliga. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Μπάγερν - Βέρντερ, αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Μετά την απόλυση της, την οποία θεώρησε άδικη, η πρώην επικεφαλής κοινωνικής πρόνοιας των ακαδημιών της Λιντς, αφού αρχικά ζήτησε μέσω της δικαστικής οδού ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση (10 Ιουνίου η εκδίκαση της υπόθεσης), προχώρησε σε καταγγελία προς την FA, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Τσελίνο, μιας και οι κανονισμοί της ομοσπονδίας στο συγκεκριμένο θέμα είναι ιδιαίτερα αυστηροί και προβλέπουν τιμωρία τουλάχιστον 5 αγωνιστικών μακριά από τους αγωνιστικούς χώρου.

Η ίδια η Γουόρντ ισχυρίζεται πως υπάρχουν μάρτυρες και αποδείξεις για τα όσα ισχυρίζεται, την ίδια ώρα που ο Τσελίνο διαψεύδει κατηγορηματικά τα επίμαχα σχόλια, ενώ από την πλευρά της η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα ερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση.

 

 

Best of internet