Αποφασίζει για Ολυμπιακό, ενημερώνετε για τα μεταγραφικά

Αποφασίζει για Ολυμπιακό, ενημερώνετε για τα μεταγραφικά

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, ενώ θα γίνει μια συζήτηση για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, αλλά και για τα play off.

Αποφασίζει για Ολυμπιακό, ενημερώνετε για τα μεταγραφικά

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη οικογενειακός, με αφορμή την αυριανή (20/4) εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσική για το εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης, αναμένεται να ενημερωθεί για το τελετουργικό και την ροή που θα έχει η εκδήλωση, ενώ θα έχει και αρκετές συναντήσεις με πολιτικούς και ανθρώπους του αθλητισμού που βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σαββίδης θα ασχοληθεί και με πιο καθημερινά θέματα της ομάδας. Αναμένεται να βρεθεί με στελέχη της διοίκησης προκειμένου να τρέξουν διάφορά θέματα. Ψηλά στην ατζέντα βρίσκεται ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη.  Ποια ομάδα δηλαδή θα παίξει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Ο μεγαλομέτοχος δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στη στάση που θα κρατήσει, ενώ υπήρχαν και υπάρχουν πιέσεις προκειμένου ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό να κατέβει με την πρώτη ομάδα και όχι με την Κ20.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα ενημερωθεί και για το μεταγραφικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά από τον Λούμπος Μίχελ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ που ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι τις προηγούμενες ημέρες θα ενημερώσει τον Σαββίδη για τους παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο της ΠΑΕ, αλλά και για τις επαφές που είχε με προπονητές.

 

Best of internet