Σε «άδεια» τρεις, τέλος ο Λίτσης και γνωριμία με Βαζάκα

Σε «άδεια» τρεις, τέλος ο Λίτσης και γνωριμία με Βαζάκα

bet365

Πιπίνης, Κρητικός και Λαγός είναι από σήμερα σε «άδεια», ενώ το τυπικό σκέλος απομένει για να λυθεί το συμβόλαιο του Λίτση. Γνωριμία με Βαζάκα και... παράταση στην απόφαση για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισα το νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος μετά την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, αναλαμβάνοντας το έργο να πάει μέχρι τέλος την ομάδα αυτός.

Χθες, διαβάσατε στο gazzetta.gr ότι πρόθεση της διοίκησης ήταν να «πάρει κεφάλια». Οι τρεις που είναι και επίσημα σε «άδεια» είναι οι Λαγός, Πιπίνης και Κρητικός, ενώ ο Λίτσης δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιό του, για το οποίο απομένει μόνο το διαδικαστικό μέρος.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Λίτση, πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση, καθότι το συμβόλαιό του ανανεώθηκε από τη διοίκηση το καλοκαίρι για... ηθικούς λόγους. Ο παίκτης τραυματίστηκε στο τέλος της σεζόν και επειδή δεν θα έβρισκε ομάδα, προχώρησαν οι διοικούντες την ομάδα στην κίνηση αυτή. Οπότε ήταν και πιο εύκολο να οδηγηθούν οι δύο πλευρές τώρα στο «διαζύγιο».

Ετσι, εκτός των τεσσάρων που διαβάσατε, ο Δεληζήσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Όσον αφορά και στην απόφαση για την υπόθεση του ματς με τον Πανελευσινιακό, αυτή αναμένεται να παρθεί μέσα στην εβδομάδα καθώς δύσκολα θα ανακοινωθεί σήμερα όπως αναμένονταν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα