Σε όλα πρώτη η Τότεναμ, εκτός ... από τη βαθμολογία!

Σε όλα πρώτη η Τότεναμ, εκτός ... από τη βαθμολογία!

Κώστας Ζάλιαρης
Σε όλα πρώτη η Τότεναμ, εκτός ... από τη βαθμολογία!

bet365

Κάτι τρομερό έχει καταφέρει η Τότεναμ τη φετινή σεζόν, ακόμα κι αν απέχει πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση! Έχει κατακτήσει... έξι διαφορετικές κορυφές και διεκδικεί αυτή τη βαθμολογίας!

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο με επίδειξη δύναμης και θέλησης για τον φετινό τίτλο, πέρασε... αέρα από το «Μπριτάνια» το βράδυ της Δευτέρας με το τελικό 4-0, για να πετύχει το στόχο που ήταν η εκμετάλλευση της ισοπαλίας (2-2) της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ και να μειώσει τη διαφορά από το ρετιρέ της Πρέμιερ Λιγκ στους πέντε βαθμούς.

Με τους Κέιν και Ντέλε Άλι που πέτυχαν από δύο γκολ και τη γενικότερη εικόνα των «σπιρουνιών» στην αναμέτρηση με τη Στόουκ, οι Λονδρέζοι αυτή τη στιγμή είναι πρώτοι σε πέντε διαφορετικούς τομείς, όχι όμως και στον πιο ουσιαστικό πίνακα, δηλαδή τον βαθμολογικό...

Με τα 64 γκολ υπέρ, η Τότεναμ έχει την καλύτερη επίθεση.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Εσπανιόλ - Θέλτα και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Με τα 17 γκολ από στημένες φάσεις, είναι η πιο αποτελεσματική από τον εν λόγω τομέα.

Με τις 449 φάσεις, είναι η πιο δημιουργική απ' όλες.

Με τα 234 σουτ στο στόχο, είναι η ομάδα που έχει απειλήσει περισσότερο τους αντίπαλους γκολκίπερ.

Με τα 25 γκολ παθητικό, η Τότεναμ έχει την καλύτερη άμυνα.

Με τα 102 σουτ προς τη δική της εστία, φανερώνει την αποτελεσματικότητα της άμυνάς της, αφού είναι τα λιγότερα που έχουν σημειωθεί απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Έξι διαφορετικά κομμάτια, έξι πρωτιές!

Κι όμως, τα «σπιρούνια» είναι στη δεύτερη θέση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα