Ο τελικός του Μπάκα και το ροζ εσώρουχο! (pics&vids)

Θοδωρής Βασίλης
Ο τελικός του Μπάκα και το ροζ εσώρουχο! (pics&vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια έγινε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που ανέδειξε νικητή τους «πράσινους» με 1-0 σε ένα τελικό που σημαδεύτηκε από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Φίλιππου Μπάκα.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν ραντεβού στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον νικητή να κρίνεται στο 118ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαζέχα, ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πολωνός από τον Μιχάλη Βλάχο, με την Ένωση να έχει πάντως μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν ο Σαραβάκος αστόχησε σε πέναλτι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν με συνθήματα όπως «Μητσάρα, βαζέλα, βγάλε τη φανέλα».

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός και στο ημίχρονο ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιώργος Βαρδινογιάννη είχε επεισόδιο με αστυνομικό ο οποίος δεν του επέτρεπε να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν ο διαιτητής Φίλιππος Μπάκας υπέδειξε την εσχάτη των ποινών με αποτέλεσμα να δεχτεί τα έντονα παράπονα και τις σπρωξιές των παικτών της Ένωσης (Μανωλάς, Βλάχος, Δημητριάδης), με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος κύκλος βίας στις εξέδρες μετά τον καρεκλοπόλεμο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Μπάκας ξυλοκοπήθηκε άγρια, αφού του είχε στηθεί ενέδρα με τον ίδιο να αποκαλύπτει τα τραύματά του στην τηλεόραση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να απαντάει με ατάκες: «Βγαίνετε στα κανάλια με το κόκκινο βρακί και το δείχνετε σαν την Μπριζίτ Μπαρντό σε όλη την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα