Βίτορ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο…»

Βίτορ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο…»

Με δηλώσεις του στην «Α Bola» ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για το μέλλον αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βίτορ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο…»

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, υποστήριξε ότι «όλα είναι ανοικτά» αναφορικά με την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έχω την ευκαιρία να ανανεώσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά έχω λάβει και κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό. Θα δω τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Μπαίνω σ’ ένα κεφάλαιο της ζωής μου, θα είμαι 27 χρονών, πρέπει το επόμενο βήμα να είναι καλά μελετημένο. Δίνω τον πρώτο λόγο στον  ΠΑΟΚ, γιατί νιώθω καλά εδώ. Όταν ήρθα, ένιωσα ότι έπρεπε να δώσω μια νέα ευκαιρία στην καριέρα μου, να παίξω και να φανώ χρήσιμος», λέει ο Βίτορ στην συνέντευξη του στην εφημερίδα A Bola.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στον επόμενο μήνα, αμέσως μετά το τέλος των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί στον Πορτογάλο, για τον οποίο υπάρχει πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα και μια ρωσική ομάδα, την οριστική απόφασή του.

Best of internet