Οριστικά τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστικά τέλος ο Μίτσελ από τη Μαρσέιγ

bet365

Ο Μίτσελ δεν άντεξε άλλο και ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Μαρσέιγ, γνωστοποιώντας την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία!

Εδώ και ... μήνες ήταν στραβό το κλίμα για τον Ισπανό πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού στον γαλλικό σύλλογο και «έπαιζε» το σενάριο της απομάκρυνσής του.

Η διοίκηση της ομάδας, παρά το γεγονός πως δεν ήθελε άλλο να συνεργαστεί μαζί του, δεν έκανε ποτέ το βήμα για να τον απολύσει και να του δώσει αποζημίωση, με αποτέλεσμα, μετά και το τελευταίο παιχνίδι της Μαρσέιγ απέναντι στη Μονακό, ο Μίτσελ να δηλώσει πως αισθάνεται ... εγκαταλελειμμένος από τους ανθρώπους της ομάδας.

Την επιστροφή στις νίκες ζητάει η Μαρσέιγ, που φιλοξενεί την Ναντ για την 35η αγωνιστική της Ligue 1. Η Mybet προσφέρει τη νίκη των Μασσαλών σε απόδοση 1.75.

Σήμερα (19/4) το πρωί, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC», μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ανακοίνωσε πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του φινάλε της θητείας του στους Μασσαλούς.

Την θέση του στους υπόλοιπους αγώνες της σεζόν, θα πάρει ο Φρανκ Πασί, ο οποίος είχε καθήσει και πάλι στον πάγκο της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές, όταν είχε αποχωρήσει από την Μαρσέιγ ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα