«Ενδιαφέρον από Αγγλία και Ισπανία για Ρομπέρτο-Μποτία»

«Ενδιαφέρον από Αγγλία και Ισπανία για Ρομπέρτο-Μποτία»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον από Αγγλία και Ισπανία για Ρομπέρτο-Μποτία»

bet365

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο μάνατζερ των Ρομπέρτο-Μποτία ενημέρωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους πελάτες του τόσο από Αγγλία όσο και από Ισπανία. Δεν αποτελεί προτεραιότητά τους να φύγουν, όπως είπε ο Αγκιλάρ.

Ότι ο Ρομπέρτο ψάχνεται για να βρει ομάδα σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το ελληνικό ακούγεται εδώ και καιρό - ειδικά μετά τα επεισόδια στην Τούμπα για το Κύπελλο. Η παρουσία του μάνατζερ του, Μαριάνο Αγκιλάρ στην φιέστα δεν περιορίστηκε μόνο στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το «Γαύρο», ο γνωστός ατζέντης που εκπροσωπεί και τον Μποτία ενημέρωσε πως για τους πελάτες του υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Αγγλία όσο και από την Ισπανία.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο και μάλιστα φέρεται να τόνισε πως αμφότεροι δεν έχουν ως πρώτη επιλογή να φύγουν από το Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα