Φάμπρεγας: «Δεν θέλω να δω την Τότεναμ να παίρνει πρωτάθλημα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Φάμπρεγας: «Δεν θέλω να δω την Τότεναμ να παίρνει πρωτάθλημα...»

bet365

Από τη στιγμή που έχει περάσει και από την Άρσεναλ, δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει κάτι διαφορετικό... Το ενδεχόμενο να πάρει η Τότεναμ τον τίτλο, είναι εφιαλτικό σενάριο για τον Σεσκ Φάμπρεγας!

Ο Ισπανός μέσος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή του «SkySports», όπου και κλήθηκε να τοποθετηθεί για την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας και την αντεπίθεση που θέλουν να κάνουν τα «σπιρούνια», μειώνοντας τη διαφορά στους πέντε βαθμούς μετά και το 4-0 επί της Στόουκ.

Ευκολότερο πρόγραμμα έχει ως το τέλος του πρωταθλήματος η Τότεναμ. Θα καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή; Σε απόδοση 2.75 στην Mybet η κατάκτηση της φετινής Premier League από τους Spurs.

«Δεν θέλω να δω την Τότεναμ να παίρνει το πρωτάθλημα φέτος... Μακάρι να μην αλλάξει κάτι στην κορυφή. Θα ήθελα πραγματικά να δω τη Λέστερ να ολοκληρώνει το θαύμα γιατί πλέον με όλα όσα έχει κάνει, το αξίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα