Παναθηναϊκός: «Κέρδισε» πόντους ο Χουχούμης

Παναθηναϊκός: «Κέρδισε» πόντους ο Χουχούμης

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Κέρδισε» πόντους ο Χουχούμης

bet365

Ο Διαμαντής Χουχούμης επέστρεψε μετά από καιρό στη βασική 11αδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανθρακικό και με την θετική του παρουσία φαίνεται πως κέρδισε αρκετούς πόντους στην εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε φανέλα βασικού στον Διαμαντή Χουχούμη στην πρόσφατη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανθρακικό με 6-1 στη Λεωφόρο και η συνολική του εικόνα φαίνεται πως άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Ιταλό τεχνικό του «Τριφυλλιού».

Σύμφωνα με τη «Goal», o Στραματσόνι, που έχει εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για τις ικανότητες και το ταλέντο του 22χρουνου μπακ, ήθελε να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Χουχούμη και η συγκέντρωση, αλλά και η γενικότερη καλή του εμφάνιση «κέρδισαν» Ιταλό, ο οποίος φαίνεται πως τον έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας χρονιάς.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Με την αποχώρηση του Πράνιτς να θεωρείται σχεδόν σίγουρη και το μέλλον του Νάνο να μοιάζει αβέβαιο, ο Χουχούμης θα έχει την ευκαιρία και στα πλέι οφ να αποδείξει πως μπορεί να έχει θέση στο ροτέισον του Παναθηναϊκού, κυρίως ως αναπληρωματικός αριστερός μπακ, μιας και στα μεταγραφικά σχέδια του «Τριφυλλιού», βρίσκεται η απόκτηση ενός βασικού αριστερού οπισθοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα