Συνάντηση και συζήτηση για μείωση με Σάντσεθ

Συνάντηση και συζήτηση για μείωση με Σάντσεθ

Gazzetta team
Συνάντηση και συζήτηση για μείωση με Σάντσεθ

bet365

Συνάντηση με την πλευρά του Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να έχει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, συζητώντας με τον Ισπανό ενδεχόμενη μείωση αποδοχών.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στον Παναθηναϊκό έχουν ένα ολιγοήμερο κενό μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, με την διοίκηση των «πρασίνων» να αξιοποιεί το διάστημα, έχοντας επαφές με παίκτες της ομάδας και εκπροσώπους τους.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», πέρα από τις συζητήσεις για αποχώρηση με την πλευρά του Γενς Βέμερ, στο «Τριφύλλι» αναμένεται να έχουν και συνάντηση το προσεχές διάστημα με τον Σέρχιο Σάντσεθ, θέλοντας να του προτείνουν μείωση αποδοχών, με την πρόθεση τους να είναι το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού πέσει κοντά στις 650.000-700.000 από τις 900.000 που προβλέπει το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα