Πρώτα αδειοδότηση, μετά συμβόλαια στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Πρώτα αδειοδότηση, μετά συμβόλαια στον Πανθρακικό

bet365

Στον Πανθρακικό περιμένουν την απόφαση της Τετάρτης (20/4) για την αδειοδότηση και μετά θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια που λήγουν. Προπονήσεις και αυτή την εβδομάδα.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Πανθρακικός έχει πει «αντίο» στη Σούπερ Λίγκα και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Football League. Οι ακρίτες έκλεισαν τη φετινή σεζόν με άσχημο τρόπο, καθώς ηττήθηκαν με το βαρύ 6-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά το μόνο που έχουν να κάνουν πλέον είναι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Έτσι, περιμένουν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής για την αδειοδότηση, καθώς η πρωτόδικη ήταν αρνητική και ο σύλλογος της Κομοτηνής άσκησε έφεση. Αφού γνωστοποιηθεί αυτή, στην ομάδα της Θράκης θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Αυτά δεν είναι λίγα, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, αφού θα κληθούν να διατηρήσουν κι έναν κορμό στη δεύτερη κατηγορία, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής. Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις του Πανθρακικού για τη φετινή σεζόν θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν ενόψει της επόμενης, όπου κι αν αυτή τους βρει.

Τέλος, αξίζει να σταθούμε και στην ατάκα του Ζόραν Στοΐνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Ο στόχος μας ήταν να μη δεχθούμε ένα βαρύ σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σέρβος, ο οποίος όλη την προηγούμενη εβδομάδα δούλευε για να μη δεχτεί η ομάδα του γκολ... με το τσουβάλι, όπως κι έγινε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα