ΠΑΟΚ: Στήνουν τη δική τους γιορτή των 90 χρόνων!

ΠΑΟΚ: Στήνουν τη δική τους γιορτή των 90 χρόνων!

ΠΑΟΚ: Στήνουν τη δική τους γιορτή των 90 χρόνων!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γιορτάσει την Τετάρτη τα 90α γενέθλιά του, αλλά υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις για την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι αντιδράσεις προέρχονται κυρίως από απλούς και οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, που θεωρούν ότι μια τέτοια εκδήλωση, με την παρουσία μόλις 1.400 ατόμων, δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία και όλα όσα πρεσβεύει γι’ αυτούς ο ΠΑΟΚ.

Η παρουσία πολιτικών προσώπων και κυρίως ανθρώπων, που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ, δήμαρχοι, βουλευτές, πολιτικοί παράγοντες, στην εκδήλωση της Τετάρτης έχει ενοχλήσει ένα μεγάλο κομμάτι των οπαδών, την ίδια ώρα που γίνεται πραγματική «σφαγή» για μια από τις 1.400 προσκλήσεις και εκφράζονται ενστάσεις για το που κατέληξαν. Οξύμωρο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό…

«Δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν όλοι σε μια αίθουσα 1.400 ατόμων», είναι ο αντίλογος της οργανωτικής επιτροπής των 90 χρόνων, που όπως ενημέρωσε έχει προσκαλέσει και μέλη των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ να παραστούν στη γιορτή της Τετάρτης. Όμως, οι περισσότεροι συνδεσμίτες απάντησαν, ήδη, αρνητικά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν τη δική τους εκδήλωση –τη γιορτή των Συνδέσμων για τα 90 χρόνια- την Τετάρτη το απόγευμα (18:00) στο Λευκό Πύργο, δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της επίσημης εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Καμία άλλη εκδήλωση, την ίδια μέρα, δεν υποστηρίζεται από τους Συνδέσμους του ΠΑΟΚ. 

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θεωρούν ότι θα έπρεπε να γίνει μια ανοικτή εκδήλωση, στο γήπεδο της Τούμπας ή το κλειστό του μπάσκετ, με ελεύθερη παρουσία όλων των φίλων της ομάδας και χωρίς… επίσημο ένδυμα, όπως αναφέρει η πρόσκληση της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια από την οργανωτική επιτροπή.

Best of internet