ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι Χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου...

ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι Χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου...

ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι Χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου...

bet365

Δυστυχώς ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο νίκες, ήττες, τρόπαια κι αγώνες! Ξεχωριστή θέση στην ιστορία του, κατέχουν πέντε τραγωδίες με τελευταία αυτή των Τεμπών!


Πολύ παλιά, πίσω στον ελληνοιταλικό πόλεμο στα βουνά της Αλβανίας, πέφτουν νεκροί στο πεδίο της μάχης, ο Νίκος Σωτηριάδης, διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο αμυντικός της ομάδα, Γιώργος Βατίκης.

Ακολούθησε η τραγωδία του Γκιούλα Λόραντ. Στις 31 Μαΐου 1981, ο Ούγγρος τεχνικός «σβήνει» αιφνιδίως κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (1-0) και δέκα χρόνια αργότερα θα χάσουν τη ζωή τους δύο φίλοι της ομάδας, ο Ευθύμης Λιάκας και ο Κώστας Ντόλιος. Επιστρέφοντας από την Αθήνα, όπου είχαν παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ, Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, κάηκαν ζωντανοί μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο τους ύστερα από δολοφονική επίθεση και ρίψη βόμβας μολότοφ.

Στις 9 Φεβρουαρίου 1998 ο Παναγιώτης Κατσούρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Θέρμης, το οποίο και συγκρούεται σφόδρα στο προστατευτικό στηθαίο μια γέφυρας. Το αυτοκίνητο κόβεται στα δύο και ο 21χρονος τότε ποδοσφαιριστής χάνει τη ζωή του.

Ξημερώματα Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 1999 τα λεωφορεία των οπαδών του «δικεφάλου» επιστρέφουν στη βάση τους ύστερα από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο ΟΑΚΑ. Ο οδηγός του πούλμαν του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού επιχειρεί προσπέραση, ωστόσο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούεται με διερχόμενο φορτηγάκι και ρίχνει το όχημα στα δεξιά του δρόμου. Το λεωφορείο αναποδογυρίζει και σκορπά το θάνατο, καθώς 6 φίλοι της ομάδας, χάνουν τη ζωή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα