Περιμένουν τη λίστα Ελευθερόπουλου στη Βέροια

Περιμένουν τη λίστα Ελευθερόπουλου στη Βέροια

Περιμένουν τη λίστα Ελευθερόπουλου στη Βέροια

Στη Βέροια περιμένουν τη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Προπονήσεις μέχρι τα μισά Μαΐου.

Η Βέροια ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και, πλέον, άπαντες κοιτάζουν την επόμενη. Όπως είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στη «βασίλισσα του Βορρά» θέλουν να «χτίσουν» μία ομάδα με υπερηφάνεια, όπως έχουν οι Αρκάδες.

«Για εμάς ξεκινάνε τα δύσκολα στην Βέροια για να έχουμε μια ομάδα υπερήφανη όπως η Τρίπολη», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του. Στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να δημιουργήσουν ένα ρόστερ, το οποίο τελικά θα φέρει αυτό το κάτι παραπάνω που ψάχνουν. Έτσι, στον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν τη λίστα του Έλληνα προπονητή, όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που υπολογίζονται για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αυτή δεν αναμένεται να είναι στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (20/4), αφού τότε θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις προπονήσεις, με δεδομένο ότι έχει δοθεί διήμερο ρεπό, και ο Ελευθερόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα.

Ωστόσο, εξ' αυτών φέρεται να έχει δώσει θετική εισήγηση για την παραμονή των Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη. Όσον αφορά τις μεταγραφές, υπενθυμίζουμε ότι ο Ζήσης Βρύζας δίνει το παρών στα γήπεδα που υπάρχει δράση για να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ήδη, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρη Μαυριά, ενώ απομένει να δούμε και τι περιπτώσεις θα... ρίξει στο τραπέζι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις της Βέροιας θα συνεχιστούν μέχρι τα μισά Μαΐου και για την ακρίβεια έως τις 10-15 του επόμενου μήνα.

Best of internet