Θεοδωρίδης: «Να το σκεφτεί καλά ο Υπουργός για το ματς με ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Να το σκεφτεί καλά ο Υπουργός για το ματς με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των άλλων ομάδων καθώς και για την αντιμετώπιση προς τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον ημιτελικό Κυπέλλου με ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova στο περιθώριο της φιέστας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού: τους φιλάθλους μας αυτούς τους ήρωες που φέτος δώσανε το μεγαλύτερο παράδειγμα, σε όλες τις ομάδες: σε Υπουργούς και γενικά ήταν άψογοι. Έδωσαν το καλύτερο παράδειγμα και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους Ευρωπαίους φιλάθλους. Αυτοί είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Σέβονται την ομάδα και την αγαπούν. Απορώ πως ορισμένοι επιμένουν να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς τους φιλάθλους του και αυτό είναι τραγικό γιατί άλλοι τα σπάνε και άλλοι την πληρώνουν. Δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς ανθρώπινος νους: είναι πρωτοφανή, ποιον τιμωρούν; Δεν γίνεται να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ με κενές κερκίδες.
Επειδή μας κυνηγούσαν και γλυτώσαμε ως εκ θαύματος εμείς θα την πληρώσουμε; Πέσαμε στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και μας έκλεισαν το γήπεδο. Είναι πολύ σοβαρά θέματα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει το γήπεδο σε μια ομάδα που δίδαξε ήθος. Και σήμερα οι φίλαθλοι είχαν αντιρρήσεις. Κάναμε μεγάλο αγώνα να μην συμβεί τίποτα. Πρέπει ο κος Υπουργός να το σκεφτεί πολύ καλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί θα είναι από τα μεγαλύτερα λάθη του.
Δεν υπάρχει καμία πονηρή σκέψη από κανέναν. Θα επαναλάβω την βαθμολογία γιατί γίνονται ρεζίλι. 37 από τον ΠΑΟΚ, 30 απ’ τον Παναθηναϊκό, 29 από την ΑΕΚ. Ήμαρτον, τι άλλο πρέπει να γίνει. Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, παρουσιάσαμε μία ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο. Φάγαμε από 3,4,5 γκολ.
Όλες οι νίκες είναι καθαρές. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη, να γίνουν δυνατοί και να βοηθήσουμε τον κο Κοντονή. Σήμερα προφυλάξαμε και το ποδόσφαιρο και δεν ακούστηκε το παραμικρό.
Ευχαριστώ τους πάντες, όλο το προσωπικό του Ρέντη: τους γυμναστές, τους φροντιστές και όλους τους φιλάθλους που δώσανε τα πάντα για να κατορθώσει η ομάδα το ακατόρθωτο. Εύχομαι και είμαι σίγουρος: είναι το 43ο πρωτάθλημα και θα το πάρουμε και του χρόνου. Η ομάδα θα επενδύσει και έχουμε την ατυχία καμία άλλη ελληνική ομάδα να μην παίρνει βαθμούς στην Ευρώπη. Ευχαριστώ και τον προπονητή, τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί του και η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη και να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα