Καπίνο: «Θέλουμε τον κόσμο μας στον τελικό»!

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο: «Θέλουμε τον κόσμο μας στον τελικό»!

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο στο περιθώριο της φιέστας έκανε στο Gazzetta.gr τον μίνι απολογισμό του για την εξαιρετική ερυθρόλευκη χρονιά και έστειλε το μήνυμά του για τον τελικό του Κυπέλλου!

Στα 21 του χρόνια ο διεθνής γκολκίπερ οδεύει προς την ολοκλήρωση της πρώτης του χρονιάς στον Ολυμπιακό. Ανήμερα της φιέστας και μετά το 5-0 με την Καλλονή δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής.

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον Στέφανο Καπίνο στην μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη μετά το παιχνίδι - γιορτή με τους Νησιώτες. «Σίγουρα είναι η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό και ήταν εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος και για το πρωτάθλημα και για την πορεία μας και για τα ρεκόρ τα οποία σπάσαμε. Είναι κάτι που μας χαροποιεί όλους σε πολύ μεγάλο βαθμό», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

«Εμείς είχαμε θέσει ως στόχο και το αήττητο στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε, ωστόσο κάναμε πάρα πολλά πράγματα ως ομάδα. Προσωπικά είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω να είναι να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας και μέλος της ιστορίας της για πολλά χρόνια ακόμα», μας επισήμανε στην συνέχεια.

Για το Κύπελλο ο νεαρός κίπερ υπογραμμίζει πως «εμείς θα πρέπει να πάμε να κάνουμε το αυτονόητο. Να πάμε να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι μία διοργάνωση που επίσης επιθυμούμε να κερδίσουμε, διότι μεγάλος μας στόχος είναι και το νταμπλ».

Εκτός αυτού εξέφρασε και μία επιθυμία σχετικά με τον τελικό: «Εμείς θέλουμε τον κόσμο μας στον τελικό. Συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως αυτό μπορεί να γίνει. Μακάρι οι αρμόδιοι να αλλάξουν γνώμη και απόφαση και να μπορέσουμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας αυτό το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα