Προσωρινή διακοπή συνεργασίας Απόλλωνα-Παναγόπουλου!

Προσωρινή διακοπή συνεργασίας Απόλλωνα-Παναγόπουλου!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την... προσωρινή λύση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Προσωρινή διακοπή συνεργασίας Απόλλωνα-Παναγόπουλου!

Δύο ματς έκατσε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Οι άνθρωποι της «ελαφράς ταξιαρχίας» ανακοίνωσαν την... προσωρινή λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αφού δείχνουν τον θαυμασμό στον χαρακτήρα και στις προπονητικές του ικανότητες, τονίζουν ότι ανανεώνουν την πρόθεσή τους για να συνεργαστούν μαζί του άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Ο κ. Παναγόπουλος τις λίγες ημέρες που έμεινε κοντά μας, μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή, λάτρη του ισπανικού μοντέλου ποδοσφαίρου. Η δουλειά του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διάστημα που έμεινε κοντά μας ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς, τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας και είναι πολλά, δεν μας επιτρέπουν να παράσχουμε επιπλέον χρόνο, ώστε να μπορέσει να διδάξει το πρωτοποριακό μοντέλο ποδοσφαίρου που πρεσβεύει. Τον ευχαριστούμε και ανανεώνουμε την πρόθεση για συνεργασία μαζί του για το άμεσο προσεχές διάστημα.

Η ομάδα λειτουργεί υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, βάλετε έξωθεν από όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα και δυστυχώς προδίδεται και από ανθρώπους που παριστάνουν τους Απολλωνιστές και ταυτόχρονα αποτελούν χορηγούς αντιπάλων ομάδων.

Επειδή, ο χρόνος είναι λίγος και πιεστικός, δεν θέλουμε να επεκταθούμε περαιτέρω. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας την κατάλληλη χρονική στιγμή, όταν ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος.

Καλούμε τους Απολλωνιστές να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή και να απομονώσουν αυτούς, οι οποίοι -όλοι γνωρίζουμε ότι- σκοπίμως δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα».

Best of internet