Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Κλοπ (vid)

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Κλοπ (vid)

Gazzetta team
Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Κλοπ (vid)

bet365

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο ... ωραίος τύπος και με τοχαμόγελο στα χείλη, Κλοπ. Η ένταση ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον Ντάνιελ Στάριτζ μετά την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Μπόρνμουθ.

Ο δημοσιογράφος ήθελε να μάθει για την κατάσταση που επικρατεί γύρω από την παρουσία του Άγγλου φορ στο «Άνφιλντ» και το μέλλον του στον σύλλογο, με τον Γερμανό να έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Όχι για τον ποδοσφαιριστή, αλλά για το γεγονός πως μετά από κάποιο παιχνίδι θέλει να στέκεται συνολικά στην ομάδα και όχι σε μονάδες.

Για το ντέρμπι του Λίβερπουλ με αντίπαλο την Εβερτον προετοιμάζονται στους «κόκκινους». Σε απόδοση 1.75 προσφέρει η Interwetten τη νίκη τους.

«Ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες αν για εσένα έχει σημασία ο ένας και όχι η ομάδα» είπε ο Κλοπ, που στο τέλος τόνιζε στον δημοσιογράφο να μη δείχνει τόσο φανερά πως διαφωνεί και δυσανασχετεί μαζί του, καθώς αυτό το εκλαμβάνει ως ασέβεια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα