«Κοιτάζει Κάμπι και Νοΐρ ο Παναθηναϊκός» (pic+vids)

«Κοιτάζει Κάμπι και Νοΐρ ο Παναθηναϊκός» (pic+vids)

Νίκος Ρόλλας
«Κοιτάζει Κάμπι και Νοΐρ ο Παναθηναϊκός» (pic+vids)

bet365

Δημοσίευμα στην Αργεντινή υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός παρακολούθησε δύο παίκτες της Ρασίνγκ Κλουμπ: Τον Ρικάρντο Νοΐρ και τον Γκαστόν Κάμπι.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν όλο και περισσότερο. Τόσο εντός της Ελλάδας, όσο και εκτός αυτής...

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και το τελευταίο που είδε το φως της δημοσιότητας από την Αργεντινή και συγκεκριμένα από το site «racing.com.ar», το οποίο ασχολείται αποκλείεται με το ρεπορτάζ της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, άνθρωπος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε το ισόπαλο 2-2 ματς με την Αρχεντίνος Τζούνιος, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στον Γκαστόν Κάμπι που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως στόπερ αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην εντεκάδα. Συνολικά από το 2013 που έκανε ντεμπούτο, μετράει 25 συμμετοχές και 3 γκολ...

Οι Αργεντίνοι πάντως υποστηρίζουν πως ο παίκτης που κέντρισε την προσοχή του απεσταλμένου του «τριφυλλιού» ήταν ο Ρικάρντο Νοΐρ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από την Μπόκα Τζούνιορς, όμως στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Barcelona SC, στην Νιουελς Ολντ Μπόις και στην Μπάνφιλντ.

Από το 2015 βρίσκεται στην Ρασίνγκ όπου έχει 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα