Ο Βάρντι ... δεν είναι τόσο κακό παιδί

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Βάρντι ... δεν είναι τόσο κακό παιδί

bet365

Μπορεί να βγάζει εικόνα θρασύτατου, ποδοσφαιρικού «αλήτη», όμως, η αποβολή του Τζέιμι Βάρντι στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, ήταν μόλις η πρώτη στα τελευταία 4,5 χρόνια!

Ο σκόρερ 22 τερμάτων για τη Λέστερ, έβαλε μπροστά την ομάδα του απέναντι στα «σφυριά», το μεσημέρι της Κυριακής, όμως, προτού συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για πέσιμο στην περιοχή, όταν προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ογκμπόνα...

Αυτή, ήταν η πρώτη αποβολή του Τζέιμι Βάρντι από τον Σεπτέμβρη του 2011!

Μπορεί να βγάζει προς τα έξω προφίλ... κακού παιδιού, μπορεί να δείχνει και όντως να είναι αντισυμβατικός και τσαμπουκάς, όμως, ο τρόπος που αγωνίζεται θα παραμείνει σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια.

Την τελευταία φορά που είδε το κόκκινο χρώμα της κάρτας από τον διαιτητή, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, όταν, αγωνιζόμενος τότε με τη φανέλα της Φλίτγουντ Τάουντ, τον Σεπτέμβρη εκείνης της σεζόν.

Τότε, είχε αποχωρήσει με απευθείας κόκκινη στο 28ο λεπτό του αγώνα, για να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία ένα λεπτό αργότερα, όταν αποβλήθηκε και ο Γκίναν για την Κιντερμίνστερ, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με το ευρύ 5-2 για την πρώην ομάδα του Τζέιμι Βάρντι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα