Βενγκέρ: «Μόνοι μας δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας»

Βενγκέρ: «Μόνοι μας δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Μόνοι μας δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας»

bet365

H Άρσεναλ έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και πλέον υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει πως οι «Κονονιέρηδες» δυσκόλεψαν πλέον από μόνοι τους τους εαυτούς τους σε ότι αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Αλσατός και συνέχισε: «Είχαμε την κατοχή, όμως δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές καθαρές ευκαιρίες. Δεν είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι μας και η ανάπτυξη μας ήταν κάπως αργή. Σε γενικές γραμμές ήμασταν όμως και άτυχοι, μιας και δεχτήκαμε γκολ με μόνο μία ευκαιρία του αντιπάλου στην εστία μας. Ίσως να μας έλειψε η αυτοπεποίθηση σήμερα».

Σε ότι αφορά στην ευθύνη του Τσεχ στο γκολ του Μπολάσι: «Θα πρέπει να ξαναδώ τη φάση. Δεν έμοιαζε ασταμάτητο το τελείωμα,όμως σίγουρα ο Τσεχ γνωρίζει καλύτερα από εμένα τι ακριβώς συνέβη. Ίσως να μπορούσε και να μπλοκάρει το σουτ, όμως και πάλι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Θα πρέπει να το ξαναδώ».

Για τη συνέχεια της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, ο Βενγκέρ πρόσθεσε: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μείνουμε στο παρελθόν. Σήμερα δυσκολέψαμε από μόνοι μας τους εαυτούς μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με νίκη στο επόμενο ματς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα