Νεύρα και... χαστούκι Νεϊμάρ στον Μπαραγάν (vid)

Gazzetta team
Νεύρα και... χαστούκι Νεϊμάρ στον Μπαραγάν (vid)

bet365

Η νέα βαθμολογική απώλεια της Μπαρτσελόνα έφερε πολλά νεύρα στον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να... χαστουκίζει τον Μπαραγάν με τη λήξη του ματς και να απειλείται σύρραξη.

Η Μπαρτσελόνα είχε νέα απώλεια βαθμών στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Βαλένθια στο Camp Nou και πλέον μετρά 3 διαδοχικές ήττες στη La Liga, με αποτέλεσμα Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ να την απειλούν πια σοβαρά στην κούρσα για τον τίτλο.

Το νέο στραβοπάτημα προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και στον Νεϊμάρ, o oποίος είχε λογομαχία με αρκετούς παίκτες της Βαλένθια, μεταξύ των οποίων και ο δεξιός μπακ των «Νυχτερίδων», Αντόνιο Μπαραγάν, τον οποίο και... χαστούκισε, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο.

Η... «βεντέτα» μεταξύ των δύο παικτών πάντως έχει ανοίξει από το ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες και τη συντριβή με 7-0 της Βαλένθια από τη Μπαρτσελόνα, όταν ο Μπαραγάν είχε προσπαθήσει με σκληρό σε πολλές περιπτώσεις τρόπο να σταματήσει τις κούρσες του Βραζιλιάνου, με τον Νεϊμάρ να απαντά βρίζοντας τον.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα