Χριστοβασίλης: «Εκτός γηπέδου θα κριθούν οι αποφάσεις»

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: «Εκτός γηπέδου θα κριθούν οι αποφάσεις»

bet365

Στην απόφαση που θα παρθεί την Τετάρτη στάθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος επισήμανε επίσης πως ο κόσμος έχει πάντα δίκιο.

Αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική μέρα για μας σήμερα. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό. Η ουσία είναι ότι κερδίσαμε και αυτό είναι θετικό. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν είναι εκτός γηπέδων. Θα περιμένουμε ποια θα είναι και η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής και αν είναι όλα καλά θα συνεχίσουμε στα πλέι οφ».

Για το ότι οι φίλαθλοι τον επευφήμησαν από την εξέδρα: «Έτσι είναι. Στα καλά αποτελέσματα όλα είναι καλά. Ο κόσμος πάντα έχει δίκαιο, αλλά δεν μπορούμε να τον ικανοποιούμε πάντα».

Για το πόσο σημαντικό είναι να είναι υγιής ομάδα ο ΠΑΣ και οι άλλες ομάδες: «Έτσι μόνο θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα