Ματζουράκης: «Θέμα της διοίκησης αν μείνω»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Θέμα της διοίκησης αν μείνω»

bet365

Στην διοίκηση έριξε το... μπαλάκι αναφορικά με την παραμονή του στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Ματζουράκης τονίζοντας πως είναι δικό της θέμα αν μείνει στα... καναρίνια.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή ανέφερε: «Το αν θα μείνω είναι θέμα διοίκησης. Υπάρχει πάντως μια πρώτη κουβέντα για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς».

Για τον αγώνα με Ηρακλή: «Ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Το παιχνίδι είχε ταχύτητα, είχε αγωνιστικότητα, δεν είχε όμως μεγάλες φάσεις. Η ομάδα μου είχε καλή εικόνα. Ο Ηρακλής, είχε καλύτερες φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει με τον Περόνε. Εύχομαι σε όλους και πρώτα από όλα στον Ηρακλή και τον Νίκο Παπαδόπουλο τα συγχαρητήρια μου και εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα