Ουζουνίδης: «Την Τετάρτη το πιο σημαντικό μας παιχνίδι»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Την Τετάρτη το πιο σημαντικό μας παιχνίδι»

bet365

Στην απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων που θα βγει την Τετάρτη στάθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης τονίζοντας πως αυτό θα είναι το πιο σημαντικό ματς.

Όπως ήταν φυσικό με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων να αναμένεται την προσεχή Τετάρτη, ο τεχνικός του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης δεν γινόταν να είχε όρεξη για να ασχοληθεί με τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε την απόφαση της Τετάρτης ως το πιο σημαντικό παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι την Τετάρτη. Περιμένουμε να βγει η απόφαση να δούμε τι θα γίνει. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε και άλλα παιδιά και πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες μας. Δώσαμε την ευκαιρία και σε παιδιά να κάνουν το ντεμπούτο τους σήμερα.

Έγιναν και κάποιες αλλαγές για να προστατεύσουμε παίκτες από κάρτες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για ότι μας έχει δώσει όλη τη χρονιά, μακάρι να πάνε όλα καλά την Τετάρτη και να τους δώσουμε και άλλες χαρές».

Για την άδεια: «Μέσα στο γήπεδο πήραμε αυτό που αξίζαμε και η διοίκηση ξέρω ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια. Μιλώντας με του ανθρώπους στη διοίκηση νομίζω ότι τελικά θα την πάρουμε την άδεια. Αν είμαστε νόμιμοι ας την πάρουμε, αν όχι τότε να μην την πάρουμε».

Για τη σεζόν: «Κρατάμε όλη τη χρονιά. Πολλές φορές λέγαμε να μην τελειώσει αυτή η χρονιά. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούν να έρθουμε και άλλες χαρές στα παιχνίδια των play off αν παίξουμε. Αν είμαστε καλά μπορούμε να είμαστε η έκπληξη στα play off, δεν ξέρω πόσο, αλλά μπορούμε να κάνουμε ζημιές. Όλα εξαρτώνται από την αδειοδότηση και για τη νέα σεζόν για τους παίκτες. Το έχω πει πολλές φορές, Πανιώνιος είμαστε και ό,τι δυσκολίες και να έρθουν θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα